Richtárkine jubileum 2012

To, že Necpaly majú každý rok iného richtára, sa za tých 10 rokov, čo ho volíme, už určite roznieslo. Tento rok je to Evka Humajová, zdravotná sestrička z bojnickej pôrodnice. A čo sa stalo - práve v roku svojho "richtáruvania" oslávila okrúhle životné jubileum. Nie je možné, aby sme boli pri oslave každého jubilea v Necpaloch, ale toto sme si predsa nemohli nechať ujsť.

Kliknutím na fotografie zväčšíte ich náhľady



Kultúrny som v Necpaloch ožil touto oslavou aj vďaka početným gratulantom z radu rodinných príslušníkov a kolegýň z nemocnice. Objavili sa veľmi milé a výstižné darčeky.



Uprostred dobrej zábavy, o ktorú sa starala Necpalanka prišli richtárku pozdraviť aj necpalskí dôchodcovia, ktorí zaspievali bohatý repertoár svojich piesní a zablahoželali oslávenkyni.



Znenazdajky sa vo dverách objavil pár, ktorý evidentne nepatril k pozvaným hosťom, ale Evka veľmi rýchlo odhalila, kto za tým môže stáť. Veľmi dobre si pozná kolegyne, ktoré sú za každú srandu.



Po strhujúcom tanci so svojimi milými, výstižnými i vtipnými blahoželaniami ešte za kolektív Evku osobitne pozdravili pani doktorka i kolegyňa Vlasta.



Ďalšie prekvapenie prišlo onedlho. Zvuk sanitkovej sirény upozorňoval, že sa deje niečo vážne. Vtom do sály na zachranárskom fúriku RZP viezli urgentný príjem - rodičku. Z druhej strany sály pribehli zdravotné sestry a snažili sa zohnať lekára. Ten sa objavil až keď dopil kávu a hneď hodnotil situáciu.



Spontánny pôrod v priamom prenose sa za pomoci záchranárov, lekára, sestričiek, záhradných nožníc a infúzie vo fľaši červeného vína podaril a priatelia oslávenkyne jej spoločne zaželali k jubileu dobré zdravie a veľa usmievavých chvíľ v živote.



Potom nasledovalo ešte spoločné fotografovanie a veselá zábava do neskorého večera.


© 2015 NECPALY | design by K STUDIO | stránka spustená 1. augusta 2008 | mapa stránok | Facebook Necpaly

TOPlist